Profesjonell installasjon

Hva får du?

ActiveDry har lang erfaring med å installere systemer basert på elektroosmose i Norge. Mange hundre installasjoner med vidt varierende forhold når det gjelder konstruksjon og grunnforhold har lært oss hvordan vi får best mulig resultat. ActiveDrys løsning er basert på tre samvirkende faktorer; ionegeneratoren, elektrodene og sammenstillingen.

Ionegeneratoren

Denne generatoren må levere riktig type pulser, med riktig hastighet for at signalet skal drive fuktigheten ut av strukturen effektivt. I tidligere løsninger var tørkeeffekten direkte relatert til energiforbruket, noe som gjorde dem ineffektive og kostbare. Ved hjelp av intelligent teknologi gir Active Dry Tech en høy tørkeeffekt uten tilsvarende energiforbruk.

Elektrodene

Disse skal kunne overføre signalene til strukturen uten effekttap og uten å forringes over tid. Active Dry Tech arbeider med en elektrode som i kombinasjon med en spesiell kontaktmasse skaper maksimal kontakt mellom elektrode og struktur og beskytter elektroden mot korrosjonsangrep. Vi kan alternativt også montere med titan elektroder.

Monteringen

Monteringen utføres profesjonelt av installatører som har byggerfaring og har mye kunnskap om teknologien. Dette setter oss i stand til å løse ev. problemene ulike konstruksjoner kan medføre. Normalt monteres elektrodene på innsiden av ytterveggene, ca. 5 cm over gulv, og om nødvendig også i hjertevegger og plate. Installasjonen tar normalt én dag og effekten begynner å merkes innen en uke eller så.

Ønsker du et tilbud på ferdig montert anlegg?

Gå inn her og fyll ut skjemaet, og vi kommer tilbake til deg så fort det er praktisk mulig med et tilbud. Vi garanterer resultater innen 90 dager!